valilinkit

Raymarinen kaikuluotainjärjestelmät

Saat meiltä Raymarinin uusimmat ja viimeisintä huipputekniikkaa hyödyntävät kaikuluotaimet sekä kaikumoduulit. Näiden ansiosta viet kalastusharrastuksesi aivan uudelle tasolle. Täydellinen kaikuluotain/kaikujärjestelmä koostuu monitoiminäytöstä, kaikuluotainmoduulista ja GPS -antenni /-anturista sekä anturista.

Tietyt MFD:t edellyttävät erillistä DSM:ää ja GPS -antennia, toisissa malleissa mainitut toiminnot ovat sisäärakennettuja. Tehokas kaikujärjestelmä on toteutettavissa verkottamalla kaikumoduulin monitoiminäyttöön SeaTalkhs -väylän avulla. Kaikumoduuli jossa on CHIRP -teknologia tarjoaa aiempaa enemmän yksityiskohtia. 

Lisäominaisuudet kuten reittipisteen merkintä edellyttää järjestelmään liitettyä GPS:ää. Monitoiminäyttösi saattaa sisältää GPS:n. Jos GPS:ää ei ole voit lisätä Raymarinen RayStar130:n verkkoosi nopeasti ja helposti.

Raymarine RS130 GPS -vastaanotin STng / NMEA 2000 -liitännällä

Kompakti ja tarkka

Tärkeimmät ominaisuudet

STng / NMEA 2000 (sertifioitu) liitettävyys
SBAS-valmius (Space Based Augmentation System)
WASS, EGNOS, MSAS ja GAGAN
<3m tarkkuus tyypillinen, <5m tarkkuus taattu
Erittäin herkkä: -162 dBm
50-kanavainen GPS-vastaanotin
Matala virrankulutus: 50 mA (1 LEN)

 Tarvitsenko minä RS130 GPS -vastaanotinta?

Valitse näyttötyyppisi ja tarkista tarvitsetko ulkoista GPS-vastaanotinta ja tarkista kuinka voit liittää RS130:n omaan järjestelmääsi:

Näyttö

Tarvitsenko GPS-vastaanotinta?

A-sarja  

(A50/A50D, A57/A57D, A70/A70D)

Periaatteessa et tarvitse ulkoista GPS-vastaanotinta koska monitoiminäyttösi sisältää integroidun GPS-vastaanottimen.

On kuitenkin muutamia tapauksia joissa ulkoinen GPS-vastaanotin on tarpeen kuten esimerkiksi silloin, kun monitoiminäyttö on sijoitettu teräsrakenteiseen ohjaushyttiin jonne GPS-signaalit eivät pääse.

Jos et ole varma, ota yhteys meihin, kerromme sinulle tarvitsetko ulkoista GPS-vastaanotinta.

Uusi e-sarja  

(e7, e7D, e95, e97, e125, e127)

Uusi c-sarja  

(c95, c97, c125, c127)

C-sarjan Widescreen(C90W, C120W, C140W)
E-sarjan Widescreen(E90W, E120W, E140W) E-sarjan Widescreen-näytöt eivät sisällä integroitua GPS-vastaanotinta ja edellyttävät siten että niihin liitetään RS130-vastaanotin SeaTalkng -runkokaapelin kautta.

C-sarjan Classic

(C80, C120)

Raymarine Classic -monitoiminäytöt edellyttävät SeaTalk1 - SeaTalkng -muunninta jotta RS130 olisi liitettävissä näyttöön. Lue lisää.

E-sarjan Classic  

(E80, E120)

Kannaltasi parhaimpaan lopputulokseen pääsemme yhdessä. Siksi toivommekin, että otat meihin yhteyttä ja kerrot tarpeistasi. Näin löydämme juuri sinun veneilytarpeisiisi sopivat laitteet. Meiltä saat laitteillesi aina myös viiden tähden asennuksen. Voit olla meihin yhteydessä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Katso myös muita tuoteryhmiä:

Kaikuplotterit

Kaikumoduulit

Raymarine pääsivusto

Raymarine -laitteiden tiedustelut ja myynti

0400 421 994
info(a)sastamarine.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö