valilinkit

Vauhdin hurmaa vai rauhallista vetouistelua kalastusretkellä?

Kalastusretket ovat erikoisuutemme. Kauttamme on mahdollisuus varata kalastusretket Etelä-Suomen järvi- ja merialueille.

Kotivesistömme on Rautavesi. Järven luontaisia ja lisääntyviä lajeja ovat muun muassa ahven, hauki, siika, kuha, lahna, sulkava toutain ja made. Pieninä määrinä esiintyvät myös kuore, pasuri, ruutana, säyne, karppi, sorva, kiiski ja monet särkikalat. 

Rautavesi muodostaa yhdessä Kuloveden ja Liekoveden kanssa yhden maan parhaista kuhanpyyntialueista. Tätä varten kuhaa istutetaan järviin koko ajan lisää. Lähes vuosittain istutettuja muita lajeja ovat harjus, järvilohi, hauki, järvitaimen, puronieriä ankerias ja täplärapu. Toutain oli aiemmin istutettujen lajien joukossa, mutta sen on todettu lisääntyvän järvessä ja istutukset lopetettiin.

Rauta- ja Liekoveden alueella kalastaa vajaat 300 ruokakuntaa. Saalis vaihtelee vuosittain, mutta esimerkiksi vuonna 2006  kokonaispaino oli 27 187 kilogrammaa. Siitä saatiin verkoilla yli puolet ja vetouistelulla vajaa 10 prosenttia.
Lähde: Wikipedia.

Kalastusretket - Kireitä siimoja

Kalastusretkillämme veneemme on varustettu täydellisellä uisteluvarustuksella. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että voimme vetouistella jopa kuudellatoista vavalla kerralla. Jo tämä on monelle elämys. Pitkää siimaa.

Vuosittain järjestämme useita yrityselämää palvelevia päivän kalastusretkejä, saaliin vaihdellessa. Pyydä tarjous tai kysy lisää - Lähetä yhteydenottopyyntö.

Polttariporukat - Vauhtihirmut

Järjestämme Sastamalan vesistöillä hurjaa kyytiä kahden hengen vetorenkaalla sekä vesisuksilla. Suzukin 300:n hevosvoiman moottorin jyllätessä, saa renkaalla takuuvarman vauhtikyydityksen hurjimmallekin vauhtihirmulle. Pyydä tarjous tai kysy lisää - Lähetä yhteydenottopyyntö.

Kalastus- ja virkistysretkien tarjouspyynnöt ja varaukset
0400 421 994
info(at)sastamarine.fi

Pyydä tarjous tai kysy lisää - Lähetä yhteydenottopyyntö.